utorak, 15. prosinca 2015.

Jaws

Prikaz psine i Brody-a
Režiser moga najdražeg filma je Steven Spielberg, a glavni glumci su Roy Scheider i Robert Shaw. Radnja se dešava na jednom otoku zvan "Amity island" koji je poznat po tome da nema nikakvih morskih psa u blizini. Ali naravno je jedne noci došla velika bijela psina i napala jednu mladu curu. Poslije je lokalni policajac "Brody" odlucio zaustaviti bijelu psinu. Na početku su mislili da su to bile slušajnosti ali je primjetio da je to prava psina. Brody je odlušio platiti lovcu na morske pse i istraživatelju morskih psa da mu pomognu. Na kraju je lovac na morske pse bio ubijen od morske psine (karma). Brody je na kraju uspio ubiti psinu pomocu puške i plinske boce koju je imala psina u ustima.


Ovaj film mi je drag zato jer su mi i morski psi vrlo dragi, Ali i fascinantno mi je kako su u 1975. godini uspjeli snimiti ovaj film na moru s robotskom psinom. Skidam kapu režiseru zbog truda i upornosti. Priča je isto dosta zanimljiva, a ostali nastavci (Jaws 2, Jaws 3, Jaws The Revenge) nisu bolji od prvog dijela. Meni osobno je drugi dio najgori (Jaws 2)

Roy Scheider link-https://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=en&u=http://www.imdb.com/name/nm0001702/bio&prev=search

Robert Shaw link-https://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=en&u=http://www.imdb.com/name/nm0001727/bio&prev=search

1 komentar: